Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zaměstnával policisty

KLATOVY - Během pondělka byl muž dvakrát zadržen a skončil v policejní cele. 

     V pondělí před jedenáctou hodinou dopoledne místní 33letý muž odcizil zboží v obchodním domě v Klatovech na ulici Domažlické. Muž vzal boty v hodnotě 529 Kč a půllitrovou láhev s alkoholem za 139,90, ale byl přistižen pracovníky ostrahy v prodejně. Na místo byli přivoláni strážnici městské policie a muž byl převezen na obvodní oddělení policie. Šetřením bylo zjištěno, že muž byl za stejný čin v posledních třech letech odsouzen podle rozsudku Okresního soudu v Klatovech, v měsíci září loňského roku a je podezřelý ze spáchání přečinu krádež. Po provedení neodkladných úkonů byl muž propuštěn ve třináct hodin.
     Po patnácti minutách muž v blízkosti náměstí na chodníku vytrhl osmnáctileté ženě z ruky mobilní telefon. Poškozená okamžitě zareagovala a vytrhla mu jej z ruky zpět, ale muž ženu udeřil rukou do hlavy. Do třiceti minut byl opět muž policisty zadržen a je podezřelý ze spáchání další krádeže, kdy si přisvojil cizí věc tím, že se jí zmocnil a poškozená měla telefon při sobě.
Po zadržení byl muž převezen do policejní cely a na základě příkazu soudu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a byl eskortován do věznice.
 
 
 
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
3. 2. 2015

vytisknout  e-mailem