Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaměstnavatele si vymyslela

MOST - kvůli úvěru si vymyslela plat i zaměstnavatele; V obci v noci vykradl automobil; Sprejer poškodil fasádu domu 

Podezření ze spáchání trestného činu úvěrového podvodu bylo sděleno ve zkráceném přípravném řízení 43 leté ženě z Litvínova. Ta v jedné prodejně elektro uzavřela úvěrovou smlouvu na částku 21 tisíc korun a to k nákupu kuchyňského sporáku. Do žádosti na úvěr však žena uvedla nepravdivé údaje o svém zaměstnavateli a o svém příjmu. Kamna si odvezla a nakonec je prodala. Peníze však nesplácela a poškozené pražské firmě způsobila hmotnou škodu. Nyní jí hrozí až dvouletý trest nebo peněžitý trest.

Na lup šel v noci
Škodu za pět tisíc způsobil 22 letý muž z jedné obce na Mostecku. Ten v místě svého bydliště měl v nočních hodinách na ulici vniknout násilím do zaparkovaného motorového vozidla tovární značky Opel a z něj odcizit autorádio s CD. Policisté pachatele obvinili z trestného činu krádeže vloupáním a stíhají ho na svobodě.

Vandal poškodil obytný dům
Litvínovští policisté šetří poškozování cizí věci. Přijali oznámení o poškození obytného domu v centru Litvínova. Neznámý vandal na fasádu domu nastříkal různé nápisy nečitelného znění hnědou barvou a navíc poničil i omítku na rozích stavby. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku 40 tisíc korun.

 

vytisknout  e-mailem