Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaměstnavateli odcizil nářadí

LOUNY - Čelí podezření z přečinu... 

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili lounští policisté podezření z přečinu krádeže 43letému muži z Lounska, který odcizil svému zaměstnavateli nářadí. V době, kdy jako živnostník pracoval v jedné truhlářské firmě na Lounsku, si přisvojil čtyři aku-vrtačky, přímočarou pilu a další vrtačku včetně náhradních baterií. Svým počínáním tak způsobil poškozené firmě škodu za bezmála 20 000 Kč. Po provedeném výslechu byl muž propuštěn na svobodu.

Kradou se filtrace k bazénům

V minulých dnech se dosud nezjištěný poberta dostal násilným způsobem na pozemek jedné chalupy v obci Malá Černoc a ze zahrady odcizil kartušovou filtraci od bazénu. Způsobil tím škodu za 2 700 Kč.

Další kartušová filtrace zmizela ze zahrady Na Losech v Lounech. Neznámý zloděj vnikl násilným způsobem na pozemek a filtrační zařízení odcizil od nafukovacího bazénu. V tomto případě byla škoda odhadnuta na 1 700 Kč. 

V obou případech zahájili policisté ve věci úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a v prvním případě navíc i pro trestný čin porušování domovní svobody. Po pachateli-ích pátrají.

Ze závlahového systému zmizelo čerpadlo

V minulých dnech překonal neznámý pachatel zámek u přívěsu závlahového systému chmelnic u obce Holedeček na Žatecku a následně odcizil zavlažovací čerpadlo o výkonu 50 kW. Poškozené firmě tak způsobil škodu za 30 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

I přes dva zákazy řídil

Ve středu navečer kontrolovali dopravní policisté v lounské Husově ulici osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které řídil 31letý muž z Loun. Provedenou lustrací zjistili, že řidič má Městským úřadem v Lounech vysloven zákaz řízení od 7. března 2012 do 7. září 2012 a dále Magistrátem města Teplice od 11. dubna tohoto roku až do 11. června roku 2013. Proto mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Poté jej propustili ze zadržení na svobodu.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 12. července 2012

 

  

vytisknout  e-mailem