Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zamykejte dveře od bytu

ÚSTÍ NAD LABEM - Tím, že byly dveře od bytu odemčené, tak to měl zloděj lehčí. 

Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci na Bukově v ulici V Jámě vloupal do neuzamčeného bytu. Z tohoto bytu následně odcizil mobilní telefon, peněženku s finanční hotovostí, doklady a platební kartou. Svým jednáním poškozené způsobil škodu kolem 4 tisíc korun.

Krádež jízdních kol
Dosud neznámý pachatel se v průběhu čtyř dnů v ulici Na Růžovém paloučku vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil jízdní kolo zn. Leader Fox a zn. Rock Machine. Majiteli tak způsobil škodu kolem 40 tisíc korun.

Krádež nafty
Trmičtí policisté šetří případ krádeže nafty, kdy dosud neznámý pachatel v průběhu noci vnikl do areálu společnosti, kde z nádrže zaparkovaného nákladního vozidla odcizil 60 litrů nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 5 tisíc korun.

Krádež kabelky
Dosud neznámý zloděj včera v dopoledních hodinách využil nepozornosti poškozeného a z neuzamčeného vozidla mu odcizil tašku s peněženkou s doklady, finanční hotovostí, platební kartou a mobilním telefonem. Majiteli tak zloděj způsobil škodu kolem 3 500 korun.

Z vozidla zmizelo autorádio
Neštěmičtí policisté šetří případ vloupání do vozidla, kdy se neznámý pachatel v průběhu noci v ulici Jindřicha Plachty vloupal do vozidla BMW, ze kterého následně odcizil autorádio s výsuvným displejem a mobilní telefon. Způsobená škoda se pohybuje kolem 26 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 08.04.2011

vytisknout  e-mailem