Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zapálení vozidla v obci Buštěhrad

Kladensko - Policisté prošetřují případ poškozování cizí věci a po pachateli intenzivně pátrají. 

     Dnes 29. července 2013 po 4. hodině ranní  došlo v obci Buštěhrad v Lipové ulici k zapálení stojícího osobního vozidla Opel Vectra, z něhož větší část byla poškozena ohněm. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 40 000,-Kč. Dále plameny od hořícího vozidla poškodili vedle zaparkované vozidlo BMW, které stálo za prvním poškozeným vozidlem. Vzniklá škoda celkem činí 60 000,-Kč. Policisté případ nyní prošetřují jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci a po pachateli intenzivně pátrají.

29. července 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z okresu Kladno

 

Dopravní nehoda - v pátek 26. července 2013 v odpoledních hodinách krátce před 18. hodinou došlo v obci Kačice ve směru od obce Čelechovice k dopravní nehodě osobního vozidla, které řídil 27 letý muž z Kladenska. Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu a projížděl pozemní komunikaci nepřiměřenou rychlostí. Po nezvládnutí jízdy skončil mimo komunikaci. Při dechové zkoušce byla neměřena hodnota 2,24 promile alkoholu v dechu. Na místo se ihned dostavila RZS a převezla zraněného do vězeňské nemocnice na Pankráci, jelikož neukázněným řidičem je odsouzený vězeň, který byl v daném čase na propustce z věznice. Muž, který se v minulosti dopustil majetkové trestné činnosti  je nyní podezřelý z trestného činu maření úředního rozhodnutní, neoprávněné užívání cizí věci a ohrožení pod vlivemá návykové látky.   

Loupežné přepadení - v odpoledních hodinách dne 26. července 2013 v Kladně v průmyslovém areálul v Huťské ulici napadl neznámý pachatel zezadu poškozeného 59 letého muže z Kladenska a snažil se mu odcizit peněženku, což se pachateli po krátké době podařilo a z místa činu utekl s lupem. Majiteli svým jednáním způsobil drobné oděrky bez většího poranění a škoda 15 000,-Odcizením finanční hotovosti s peněženkou.  

Sebepoškození - dne 28. července kolem 10.30 hodin bylo oznámeno, že v Kladně v  Estonské ulici ze 4. patra pravděpodobně vypadla na trávník žena. Na místo byla ihned přivolána RZS a vrtulník. Lékař poškozené okamžitě poskytl první pomoc, ale po několika minutách konstatoval smrt a vrtulník byl odvolán. Žena po pádu utrpěla mnohočetná zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná 53 letou ženu. Cizí zavinění nebylo na místě shledáno a byla nařízena zdravotní pitva. Nyní je případ prošetřován jako podezření z přečinu účast na sebevraždě.Odcizení finanční hotovosti - po 22. hodině dne 26. července 2013 bylo oznámeno, že v Kladně v Poděbradově ulici neznámý pachatel poškodil tlačítko  a z hracího automatu následně odcizil finanční hotovost ve výši 17 500,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

29. července 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

vytisknout  e-mailem