Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zapálil maso v mrazáku

VSETÍNSKO: Po pachateli pátráme.  

Nezvyklý případ šetří v těchto dnech vsetínští policisté. Neznámý výtržník zapálil v supermarketu vaničku s masem, kterou hodil do mrazáku. Znehodnotil tak masné výrobky za téměř pět tisíc korun.
 
Včera zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. K tomuto trestnému činu mělo dojít koncem minulého týdne v jednom vsetínském supermarketu.
 
Minulý pátek kolem třetí hodiny odpoledne zpozorovaly prodavačky v jednom vsetínském supermarketu, že z jednoho mrazáku vychází černý kouř. Urychleně odsunuly od kouřícího mrazáku ostatní mrazicí boxy a zařízení odpojily z elektriky. Pak opatrně víko mrazicího boxu otevřely a vytáhly ohořelou plastovou vaničku s masem, kterou musel někdo podle všeho vytáhnout, zapálit a pak ji tam zpět hodit. Ostatní balíčky masa byly očouzené a tím pádem nepoužitelné a znehodnocené. Mrazák následně prohlédli pracovníci údržby, kteří vyloučili, že by se mohlo jednat o závadu na motoru. Pracovnice supermarketu uvedly, že to nebylo poprvé, obdobný případ se odehrál i před 14 dny. V případě dopadení a prokázání viny hrozí pachateli, který způsobil svým jednáním škodu za 10 tisíc korun, až roční trest odnětí svobody.
 
Žádáme veřejnost, aby byla všímavá a případný pohyb podezřelé osoby nebo osob v okolí mrazáků v supermarketech ihned ohlásila pracovníkům.
 

 

 
15. února 2013, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem