Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zase dvě Octávie pryč

JABLONEC N.N. - Odcizená vozidla a další zprávy 

Neupospíchal
V sobotu 13.2.2010 v 21,15 hodin došlo v Desné v ulici Krkonošská k dopravní nehodě. Stoupáním ve směru na Kořenov jel 48-letý muž z Olomouce s vozidlem Opel Sintra. Počal objíždět chodce jdoucího při pravém okraji vozovky, vyjel do protisměru a čelně se srazil s protijedoucím vozidlem Opel Zafira. V důsledku nehody došlo ke zranění spolujedoucích z vozidla Opel Zafira a také řidiče a spolujezdců z vozidla Opel Sintra. Vzniklá škoda je značná a představuje částku 220 000 Kč. Nehoda dále zůstává v šetření Skupiny dopravních nehod.

Zapomíná na dceru
Ze spáchání přečinu Zanedbání povinné výživy je podezřelý 44-letý muž z Jablonce n.N. Muž neplatí řádně výživné na svoji dceru. Za poslední rok dluží muž již částku 36 000 Kč. Za své počínání může být potrestán odnětím svobody v trvání až tři roky.


Lup odvezl i se sněžným skůtrem
Nepříjemný byl páteční příjezd na chalupu v Pěnčíně – Krásné pro 56-letého muže z Prahy. Neznámý pachatel mu totiž v době nepřítomnosti majitele vnikl do kovové montované garáže a kradl tam. Přestože garáž byla zajištěna třemi zámky, zloděje nezastavily a ten si s sebou odnesl sněhovou frézu, travní sekačku, křovinořez, vrtačky, rozbrušovačku, pily a také sněžný skůtr značky Bombardier Ski Doo Touring. Celkově způsobená škoda činí 170 000 Kč.

Nevešli se na silnici
V pátek 12.2.2010 v 11,20 hodin došlo na úzké silnici Lukášovská v Jablonci n.N. k dopravní nehodě. Na zúžené vozovce se vzájemně nevyhnula vozidla Peugeot Partner a Škoda Octávia. Na vozidlech vznikla škoda ve výši 60 000 Kč.

Zase dvě Octávie pryč
Dvě motorová vozidla značky Š Octávia Combi Diesel odcizil neznámý pachatel v průběhu noci z pátku na sobotu v obci Kořenov – Příchovice. Spolu s vozidly přišli němečtí majitelé i o dětské autosedačky, autonavigaci a lyžařskou výbavu, která zůstala ve vozidlech. Celkově způsobená škoda byla vyčíslena na částku 950 000 Kč. Přestože po vozidlech bylo okamžitě vyhlášeno pátrání, doposud se je nepodařilo nelézt. V šetření uvedeného trestného činu dále pokračuje Obvodní oddělení Tanvald.


 

por.Mgr.Ludmila Knopová
tisková mluvčí
 

vytisknout  e-mailem