Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zásobil se cigaretami

TEPLICE - Ukradl kuřivo za třicet tisíc; Zmizelo celé schodiště + další zprávy. 

Zásobil se cigaretami
     Kuřivo v hodnotě přes třicet tisíc korun si odnesl z prodejny tabáku v Teplicích dosud neznámý pachatel. Kolem třetí hodiny ranní překonal vstupní dveře obchodu a odcizil několik kartonů cigaret různých značek. Policisté věc vyšetřují jako trestné činy krádeže a poškození cizí věci.
 
Zmizely celé schody
     Celé schodiště si odnesl z areálu bílinské firmy neznámý lapka. Nejdříve překonal pletivo plotu, kterým je areál zabezpečen, a poté odcizil kovové schodiště v hodnotě 20 tisíc korun. Policisté po pachateli i jeho lupu intenzivně pátrají.
 
Rozpáraná střecha kabrioletu
     Policisté vyšetřují poškození střechy kabrioletu, ke kterému došlo během svátků v Teplicích. Neznámý pachatel prořízl látkovou střechu vozidla BMW a způsobil tak majiteli škodu za třicet tisíc korun. Věc je šetřena jako poškození cizí věci, policisté budou také prověřovat, zda se chtěl pachatel do vozidla vloupat, nebo se jednalo o vandalský čin.
 
Ukradené časopisy
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do plechové schránky na ukládání tiskovin u novinového stánku. Z té následně odcizil tiskoviny a DVD, celkem způsobil škodu za dva tisíce korun. V případě dopadení hrozí lapkovi za trestný čin krádeže až dvouleté vězení.
 
Teplice 6. 4. 2010

vytisknout  e-mailem