Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zastal se neznámé napadené dívky a skončil na chirurgické ambulanci

JABLONNÉ V PODJEŠTĚDÍ - Jako gentleman se včera zachoval na ulici v Jablonném v Podještědí místní 64 letý muž. Zastal se tu neznámé dívky, kterou fyzicky napadal agresivní mladík. Ten pak nakonec zbil i jeho. 

     Včera krátce před 17.30 zaregistroval  64 letý muž ve Švermově ulici v Jablonném v Podještědí násilné chování jakéhosi mladíka, který držel oběma rukama za oblečení neznámou dívku a tloukl s ní o oplocení zdejší Preciozy. Chtěl jí pomoci a tak aresora napomenul. Když to nepomohlo, uchopil ho za rameno, aby ho zastavil. Mladík se ale na něj vrhnul a několikrát ho udeřil pěstí do obličeje takovou silou, že mu rozbil brýle a poranil oko. Muž pak musel vyhledat odborného lékaře. Škodu na brýlích vyčíslil částkou 6 500 korun.

     Policisté nyní po totožnosti agresora intenzivně pátrají a ve věci již zahájili úkony trestního řízení  zatím pro dva přečiny, a to výtržnictví a poškození cizí věci. Zda se útočník svým jednáním dopustil případně i ublížení na zdraví,  vyjde najevo v průběhu dalších dnů a bude to záviset především na zdravotní kondici napadeného.

 

por. Bc. Ivana Baláková
5. října 2013

vytisknout  e-mailem