Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaútočil i na strážníka

CHOMUTOV - Ničil zařízení, napadl hosty i strážníka, Zabouchnout nestačí, Nadával matce......  

Zaútočil i na strážníka
V baru na Březenecké v Chomutově řádil 29letý muž z okresního města. První květnový den zde napadal další hosty a ničil zařízení baru. Napadl i jednoho z hlídky přivolaných strážníků a poškodil jejich vozidlo. Oprava bude stát nejméně 3 tisíce korun. Za výtržnictví byl muž již v minulosti potrestán k vykonání obecně prospěšných prací, které vykonal. Kadaňští kriminalisté muže obvinili i v tomto případě z výtržnictví.

Zabouchnout nestačí
Zabouchnuté dveře u bytu v ulici Palackého kdosi překonal. Majitel řádně neuzamkl, kdosi vnikl dovnitř a z bytu sebral pánské značkové boty, teplákovou soupravu, řetízek ze stříbra, vázu a porcelánové sošky. Škoda dosáhla na téměř 8 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění nejen z krádeže, ale i z porušování domovní svobody.

Nadával matce
Jirkovští policisté zasahovali v bytě v Krušnohorské ulici. 36letý muž se choval agresivně, své matce vulgárně nadával a bouchal do dveří. Jelikož nepřestal ani po příjezdu hlídky na místo, byl zadržen a převezen na místní oddělení policie. Nyní na něj čeká postih za přestupkové jednání.

Peníze patří do banky
O hotovost ve výši 12 tisíc korun přišel muž z Chomutova. Peníze měl uložené na posteli pod polštářem a tuto hotovost tam našla a odcizila 23letá žena ze Sokolova. Využila pozvání na návštěvu do bytu a muže připravila o peníze. Obvinění z krádeže si převzala, věc nadále vyšetřují chomutovští kriminalisté.

Podivně řešil dopravní situaci
Hlídka chomutovských policistů včera odpoledne vyjížděla do ulice Karla Buriana. 38letý muž zde řešil vzniklou dopravní situaci s poškozeným tím způsobem, že pálkou rozbil u jeho vozidla nejen zadní světla, ale i skleněné výplně dveří a okna. Když muž vystoupil z auta, udeřil i jeho. Pak nasedl do auta a ujel. Ke zranění nedošlo, vzniklá škoda byla odhadnuta na 20 tisíc korun. Provedená dechová zkouška byla negativní. Jednání muže policisté vyhodnotili jako poškození cizí věci, výtržnictví a pokus ublížení na zdraví.


5. května 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem