Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaútočil mačetou

TEPLICE - Napadl svou družku; Vánoční lupič dopaden... 

Na družku šel s mačetou    
     Z trestného činu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu byl obviněn 45-ti letý muž z Bíliny, který ve středu před půlnocí v Teplicích po předchozí hádce napadl v bytě svou družku.  Na pomoc si vzal mačetu, kterou poškozenou sekl do hlavy a do zad, přitom jí ještě vyhrožoval zabitím. Způsobená zranění naštěstí nebyla vážná. Protože se nejednalo o první napadení ze strany agresora, policisté využili zákonného oprávnění a muže z bytu vykázali na dobu 10 dní. Pachateli, který se skutku dopustil hrozí trest odnětí svobody na tři léta až deset let.
 
Vánoční lupič dopaden
     Policisté dopadli pachatele, který se večer o Štědrém dnu vloupal do bytu v panelovém domě v Teplicích. S sebou si odnesl LCD monitor, příslušenství k počítači, alkohol a kosmetiku. Celkem způsobil škodu přesahující sedm tisíc korun. Muži bylo sděleno podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody, za které mu hrozí až dvouleté vězení.

 
Rozbil sklo na ruletě
    Policisté vyšetřují poškození výherního automatu v Bílině. Podezřelý muž udeřil pěstí do krycího skla monitoru rulety, které se následkem úderu rozbilo. Svým jednáním způsobil poškozené společnosti  předběžnou škodu ve výši 10.000,-Kč. Za trestný čin poškození cizí věci hrozí pachateli až jeden rok za mřížemi.

 

Teplice 15. ledna 2010, nprap. Daniel Vítek

vytisknout  e-mailem