Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Zaútočili na policisty

SOKOLOV – Policie pátrá po jejich totožnosti 

Na ples do Hornického domu v Sokolově byla dne 28. ledna 2012 přivolána policejní hlídka. Po příjezdu na místo, zjistili policisté stav věci a z důvodu zabránění napadení pořadatelské služby vyzvali skupinku lidí, aby opustili vestibul domu kultury. Výzvy však skupina lidí neuposlechla a došlo k napadení policistů. Policisté museli použít donucovací prostředky, jelikož výzvy k zanechání protiprávního jednání nebyly ze strany útočníků akceptovány. Při zatýkání kladli muži aktivní odpor, opět proti nim byly použity donucovací prostředky. Jedna žena zaútočila na policistu ze zadu a udeřila ho do hlavy.
 
Téhož dne 28. 1. byly proti dvěma mužům a jedné ženě zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin násilí proti úřední osobě a přečin výtržnictví.
 
Policisté dále pátrají po dvou dosud neustanovených pachatelích, kteří s jedním obviněným napadli pěstmi jednoho z policistů. Policie žádá svědky, kteří by mohli podat jakékoli bližší informace k útočníkům, aby vše oznámili na bezplatnou linku 158.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
30. ledna
 

vytisknout  e-mailem