Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zbaběle ujeli od nehod

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

  1. Ve středu 27. listopadu v 11:55 hodin se v Kyjově na placeném parkovišti v objektu nemocnice stala dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Doposud nezjištěný řidič osobního vozidla Renault při couvání u výjezdu z parkoviště narazil do osobního vozidla Smart oranžové barvy. Po otevření závory však nezjištěný řidič ujel z místa dopravní nehody pryč. Podle našeho zjištění by se mělo jednat o vozidlo Renault stříbrné barvy s čísly na registrační značce 7192 s možností poškození zadní části vozidla.
  2. Ve středu 27. listopadu v 14:40 hodin došlo na silnici č.55 na obchvatu Hodonína u výjezdu ze ZOO ke kolizi tří vozidel jedoucích směrem na Břeclav. Řidič osobního vozidla Nissan zlaté barvy nedodržel bezpečnou vzdálenosti za brzdícím dodávkovým vozidlem Opel Vivaro a zezadu do něj narazil. Nárazem bylo vozidlo Opel posunuto dopředu na zadní část nezjištěného nákladního vozidla. Po nehodě nákladní vozidlo i osobní vozidlo Nissan bez zastavení pokračovalo dále ve směru své jízdy. Na místě zůstal jen řidič dodávkového vozidla.
  3. V pátek 23. listopadu v době od 18:58 do 19:03 hodin došlo v Hodoníně na parkovišti u světelné křižovatky ulic Brněnská, Žižkova a Bří. Čapků k poškození osobního vozidla Škoda Octavia. Dosud neznámý řidič se zřejmě při průjezdu parkovištěm nevěnoval plně řízení a narazil do zaparkovaného vozidla. Neznámý řidič pak z místa nehody odjel nezjištěným směrem.

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod, ozvěte se policistům a pomozte v objasňování případu. Volat můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.


nprap. Bc. Petr Zámečník, 27. 11. 2013

 

 

vytisknout  e-mailem