Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ze dvora domu zmizela sběratelská květina

LIBEREC - Policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum šetří krádež sběratelské květiny ze dvora bytového domu v ulici Tovaryšský Vrch. 

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum pátrají po neznámém zloději, který během uplynulého týdne odcizil ze dvora bytového domu v Liberci, ulici Tovaryšský Vrch sběratelskou květinu v hodnotě 6 tisíc korun. Ke krádeži došlo v době od odpoledních hodin dne 25. října do odpoledních hodin dne 26. října. Květina se nacházela na společném dvoře domu, který se uzavírá bránou na řetěz. Jedná se o pichlavou květinu s dlohými úzkými listy, která vážila cca 6 kg. Byla umístěna na betonové podezdívce u východu z domu na dvůr v obyčejném plastovém květináči.

Policisté v dané věci zahájili šetření k přečinu krádeže a nejen po pachateli, ale i pod odcizené květině nyní pátrají.

V souvislosti s tím se obracíme s žádostí o spolupráci na veřejnost. Pokud si někdo z občanů všiml v inkriminovou dobu v okolí pohybu osoby s větší květinou, kontaktujte prosím  tísňovou linku 158  nebo policisty na obvodním oddělení Liberec - Centrum tel. č. 974 467 100.

V případě, že podaří policistům objasnit, kdo za krádeží stojí, hrozí pachateli v případě pravomocného odsouzení až dvouletý trest odnětí svobody.
 

31.10.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem