Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ze skladu zmizely lodě

LITOMĚŘICE – Majitelé postrádají dva čluny a jednu plachetnici; Z automatu ukradl nápoje i peníze…  

Ze skladu zmizely lodě

Více než po roce zjistili, že jim zloděj ze skladu objektu bývalého železničního tunelu v Litoměřicích ukradl lodě. 24letá žena přišla o plastový otevřený člun bez kajuty a bez motoru. Jeho hodnota je 20 000 Kč. Hůře však pochodil 37letý muž, který ve skladu postrádá laminátový člun za 5 000 Kč a dřevěnou plachetnici v hodnotě 60 000 Kč. Muž i žena vše v úterý oznámili na policii. Při průzkumu okolí se podařilo nalézt laminátový člun v hodnotě 5 000 Kč, který si jeho majitel převzal. Plachetnice za 60 000 Kč a plastový člun v hodnotě 20 000 Kč však nalezeny nebyly. Policisté v současné době zjišťují všechny okolnosti a příčiny zmizení plavidel. Jakékoliv informace k hledaným lodím mohou občané zavolat na telefonní linku 158. Děkujeme!

Z automatu ukradl nápoje i peníze
 

Na začátku pracovního týdne se na ubytovně u Lovochemie dobýval do nápojového automatu zloděj. Nakonec se mu to podařilo. Ukradl z něho peníze i nápoje. Odcizil finanční hotovost 1 800 Kč a mincovník v hodnotě 15 000 Kč. Množství ukradených plechovkových piv bude dodatečně upřesněno. Při vloupání nápojový automat poškodil a tím napáchal další 2 000 škodu. Dosud neznámý pachatel způsobil celkovou škodu 20 000 Kč a čelí podezření z trestného činu krádeže. Podle trestního zákoníku mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta, zákaz činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty. Policie po něm pátrá.

Na parkovišti u Kauflandu řádil zloděj
 

Vloupání do osobního automobilu bylo zaznamenáno na parkovišti před litoměřickým Kauflandem. Ke krádeži došlo v úterý mezi 12. a 13. hodinou. 44letá žena si uzamkla svůj osobní automobil a odešla nakupovat. Když se po necelé hodině k vozidlu vrátila, našla ho vykradené. Zloděj v autě sebral autorádio a hudební CD. Počkal, až se žena od vozidla vzdálí a pustil se do práce. Způsobil škodu 2 300 Kč. Policie vyzývá občany k ostražitosti. Není vyloučeno, že pachatel bude svoje jednání opakovat. Při výskytu podezřelé osoby ihned zavolejte na bezplatnou telefonní linku 158.

por. Ing. Alena Romová
11. 8. 2010 Litoměřice
tel. : 974 436 207, 724 101 966
e-mail: pislt@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem