Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ze sklepa zmizela jízdní kola

LIBERECKO - V Chrastavě na Liberecku odcizil zatím neznámý zloděj ze sklepa domu v Andělohorské ulici dvě jízdní kola. Majiteli tak vznikla škoda za čtrnáct tisíc korun. Kdo kola ukradl zjišťují policisté z Chrastavy. 

V době mezi 24. červnem a 1. červencem odcizil zatím neznámý pachatel dvě horská jízdní kola. Ta byla uskladněna ve společných prostorách domu v ulici Andělohorská v Chrastavě. Jejich majitel se obrátil na policisty, kteří jíž krádež šetří. Podle oznamovatele se mělo jednat o horská jízdní kola značek Kellys a Alpina, jejichž hodnota byla čtrnáct tisíc korun.

Na policisty, tentokrát vratislavické, se obrátil další poškozený. Tentokrát nešlo o krádež jízdních kol, ale odcizení světlometů z osobního vozidla Audi. Firemní vozidlo si muž zaparkoval v neděli v devět hodin večer před dům na Aloisině Výšině. Druhý den před osmou ráno zjistil, že u auta chybí oba dva přední světlomety. Majiteli firmy, které vůz patří, tak vznikla škoda za sedmdesát pět tisíc korun. Kdo světla z auta odcizil nyní zjišťují policisté, kteří již v této souvislosti zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci.

 


mjr. Bc. Vlasta Suchánková
mluvčí KŘP Libereckého kraje
2. 7. 2013

vytisknout  e-mailem