Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ze školy ukradl drahé kolo

MOST - Policisté ho odhalili; Trojlístek ukradl na zahradě dřevěné kolo; Z návěsu kdosi ukradl přepravky s pivem. 

Litvínovan vykradl auto, krást přišel i do školy o přestávku
Osobní znalost policistů z obvodního oddělení Litvínov přispěla k odhalení totožnosti pachatele, který se měl dopustit dvou krádeží. První týden v dubnu v nočních hodinách měl za užití násilí vniknout do zaparkovaného a uzamčeného osobního vozidla, ze kterého odcizil odloženou bundu. Vzniklá škoda zatím nebyla poškozeným vyčíslena. Minulý týden využil situace a v době odpolední přestávky vstoupil zadním vchodem do jedné litvínovské školy. Na chodbě objevil jízdní kolo, které odcizil. Policisté ho během několika dnů zadrželi. Kolo již u sebe neměl. Údajně ho odstavil do stojanu u jednoho litvínovského supermarketu. Po pánském horském kole značky KTM bílé barvy v hodnotě 28 tisíc korun policie nadále pátrá. Vyšetřovatel muže obvinil z trestného činu krádeže a stíhá ho na svobodě.

 

Cyklista přišel o kolo
Mostecká policie přijala oznámení o krádeži jízdního kola. Neznámý lapka využil situace a z vestibulu jednoho mosteckého supermarketu odcizil volně odložené jízdní kolo v hodnotě 20 000 korun. Tam si ho ponechal postarší muž, který šel nakupovat a po pěti minutách o kolo přišel.

 

Z návěsu nákladního vozu kdosi ukradl přepravky s pivem
Neznámý pachatel u jedné obce na Mostecku odcizil ze zde zaparkovaného nákladního auta několik přepravek s pivem. Řidič pozdě v noci vozidlo zaparkoval u zastávky a byl v kabině vozidla. Zloděj z návěsu odnesl více jak 20 přepravek s pivem v hodnotě 5 tisíc korun. Další škodu způsobil poškozením plachty a odcizením přepravek. Celkem vznikla poškozené společnosti škoda ve výši více než devět tisíc korun.

 

Neznámá žena okradla muže v baru

O své věci přišel jeden mladý muž z Mostecka. Na ulici se ve večerní době dal do řeči s neznámou ženou a poté spolu zašli do nedalekého baru v Mostě. Tam si objednali pití a povídali si. Muž si několikrát odskočil a naposledy, když se vrátil, žena u stolu již nebyla. Následně muž zjistil, že mu chybí ledvinka. V ní měl finanční hotovost, doklady a mobilní telefon. Poškozený krádež oznámil policistům a škodu vyčíslil na částku 14 000 korun. 

 

Trojlístek ukradl ze zahrady loukoťové kolo
Litvínovští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody trojici mužů ve věku 38, 36 a 34 let z Litvínova. Ti měli v nočních hodinách překonat plot u rodinného domu a poté ze zahrady odcizili okrasné dřevěné loukoťové kolo v hodnotě 2 000 korun. Policisté z obvodního oddělení trojici záhy po krádeži vypátrali ve městě na základě popisu. Jeden z nich, muž ve věku 34 let, je navíc podezřelý i z přečinu krádeže, neboť byl již v minulosti pro majetkový delikt odsouzen.

 

nprap. Ludmila Světláková
Most 18. dubna 2016

 

vytisknout  e-mailem