Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ze šňůry zmizelo oblečení

TEPLICE - Krádež na balkoně, Oloupal parovod, Víc poškodil než odcizil.. 

Ze šňůry zmizelo oblečení
 
Další krádež v bytě zaznamenali policisté v Trnovanech. Dosud neznámý zloděj vyšplhal v noci po ochranné mříži přízemní lodžie na balkon v 1. patře, kde odcizil z prádelní šňůry oblečení v hodnotě 2850 korun. Policisté nabádají obyvatele přízemních bytů a bytů v nižších patrech, aby si po dobu nepřítomnosti a v nočních hodinách zavírali okna a nenechávali žádné věci na balkonech. I prádlo na šňůře může zloděje nalákat.
 
Oloupal parovod
 
Dosud neznámý pachatel odcizil v Bílině oplechování parovodu. Z parovodu vedoucího podél silnice na Teplice zmizelo celkem 11 kusů plechů o rozměru 1 krát 0,7 metru. Tři plechy pachatel poškodil tím, že je odtrhl a na místě pomačkal. Celkem vznikal odcizením a poškozením škoda 7140,-Kč.
 
Víc poškodil než ukradl
 
V časných ranních hodinách neznámý pachatel vytrhl zámek dveříu vozidla Škoda Octavia zaparkovaného před domem v Řetenicích. Pak ještě rozbil zadní okénko a z vozidla odcizil desky s dokumenty, kdy byl poté vyrušen obyvatelem domu a místa utekl. Poškozením vozu vznikla majiteli škoda 8 tisíc korun a odcizené desky byly v hodnotě 100,-Kč.
 
 
Teplice, 3. Září 2010, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem