Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ze stánku zmizela pípa

LITOMĚŘICE- Kromě pípy postrádají alkoholické nápoje; Zloději kradou naftu z aut. 

 

Ze stánku zmizela pípa, alkohol a bramborové lupínky
Ze středy na čtvrtek s do stánku s občerstvením v Rovném vloupal zloděj. Překonal visací zámky  na výdejním okénku a vniknul dovnitř. Kromě výčepní pípy ukradl tři litry vodky, jeden litr becherovky a jeden litr Magistra. K tomu si přibral i šest sáčků s bramborovými lupínky.  Zloděj napáchal škodu 11 650 Kč a policie po něm pátrá. Čelí podezření z trestného činu krádeže vloupáním a podle trestního zákona mu hrozí i trest odnětí svobody až na dva roky.

Krádež pohonných hmot
Ve středu policie zaznamenala dvě krádeže  pohonných hmot z  automobilů. V nočních  hodinách zloději odcizili tuto pohonnou látku v Roudnici nad Labem a v Nových Kopistech. V Roudnici  zloděj z nádrže osobního automobilu zaparkovaného v ulici Jana z Dražic odčerpal benzin Natural 95 v hodnotě 300 Kč. Přitom však způsobil na nádrži škodu  ve výši 8 000 Kč.
V Nových Kopistech se zloděj vloupal do nádrže nákladního automobilu, který byl zaparkovaný před  domem. Zloděj zde odčerpal 230 litrů motorové nafty v hodnotě přesahující 6 000 Kč. Na nádrži vznikla škoda 1 500 Kč.
V obou případech se jedná o trestný čin krádeže vloupáním a policie po pachatelích pátrá.
 

vytisknout  e-mailem