Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ze zábavy šla s prázdnou

ÚSTÍ NAD LABEM - Poškozená na diskotéce příšla o kabelku. 

V sobotu v brzkých ranních hodinách využil pachatel nepozornosti poškozené a v místním klubu v centru města ji okradl o kabelku, kterou měla volně položenou na sedačce. Poškozená tak přišla o veškeré doklady, platební kartu, klíče, mobilní telefon a finanční hotovost. Návštěva diskotéky ji tak vyšla na 9 tisíc korun.
 
Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Peškova vloupal do vozidla Š-Octavia, ze kterého následně odcizil firemní výrobky (dva lasery, dálkoměry, kladiva, vrtáky, šroubováky a sedm počítačů). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 202 tisíc korun.
 
Krádež parapetů
Krásnobřezenští policisté vyšetřují případ, kdy dosud neznámý pachatel v průběhu víkendu z oken objektu společnosti odcizil 13 měděných parapetů. Způsobená škoda se pohybuje kolem 10 tisíc korun.
 
Krádež oleje z trafostanice
Dosud neznámý pachatel v obci Řehlovice z chladicí nádrže trafostanice sloupu vysokého napětí odcizil celkem 200 litrů chladicího oleje. Tímto jednáním došlo k poškození transformátoru a odpojení elektrického proudu od zhruba 20 rodinných domků na dobu 5 hodin.
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem