Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ze zahrady byl odcizen motocykl

PRAHA VENKOV-ZÁPAD – Motorka se poté našla a byla majiteli vrácena. 

Hostivičtí policisté se zabývají případem krádeže motocyklu Kawasaki, které odcizil neznámý pachatel ze zahrady u rodinného domu v ulici Úhonická v Drahelčicích na Praze západ. 

Neznámý pachatel 30. prosince v době od půlnoci do osmi hodin ráno nezjištěným způsobem odcizil motocykl na volně přístupné zahradě u domu a ta byla téhož dne, krátce po poledni, nalezena v ulici Za Humny.

Policie vyzývá občany, pokud v inkriminovaném čase zaznamenali v ulici Úhonická v Drahelčicích pohybující se podezřelou osobou nebo osobu už s odcizeným motocyklem, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

Policisté upozorňují občany, aby si i na svých pozemcích zabezpečili před krádeží svůj majetek, jako jsou například jízdní kola a koloběžky, motocykly, a to i přesto, že je mají v prostorách za oplocením u svých rodinných domů na svém území. Tyto věci je třeba mít co nejlépe chráněné uzamčením, neboť drzost pachatelů nezná mezí a je nevyzpytatelná. Jedině preventivním zabezpečením může každý předejít krádežím a ochránit si svůj majetek před nenechavci, kteří odcizením věcí získávají nezákonně finanční prostředky.  

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov-západ
31. prosince 2020

vytisknout  e-mailem