Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ze zákaznice se vyklubala zlodějka

SEMILY - Odcizila zlato za 114 800 korun. 

     V úterý 13. března kolem 13. hodiny si v prodejně zlatnictví v Palackého ulici v Turnově nechala nenápadná zákaznice ukázat plato zlatých řetízků, které poté, co ho prodavačka položila na pult, popadla a utekla s ním na ulici. V jejích rukách skončilo  zboží v hodnotě 114 800 korun.

     Podle výpovědi zaměstnankyně zlatnictví se jedná o  ženu mezi 27 až 30 lety, drobnější, štíhlé postavy, asi 165 cm vysokou. Má milé a velmi příjemné vystupování. Mluví plynulou češtinou bez cizí intonace. Oblečena byla do sportovní zelené reflexní bundy s kapucí, která byla od podpaží dolů k okraji ozdobena dvěma černými pruhy. Na hlavě měla černou čepici. Má spíše světlou, pěstěnou pleť a tmavší,  pravděpodobně hnědé oči. Nepoužívá žádný výrazný make up.

     Policisté po této drobné ženě  intenzivně pátrají. Za krádež zlatých šperků jí hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Pokud se někdo v úterý 13. března kolem 13. hodiny zdržoval v blízkosti zlatnictví v Palackého ulici v Turnově a všiml si podezřelé ženy výše uvedeného popisu, nechť laskavě poskytne své svědectví policistům. Kontaktovat můžete kteroukoliv služebnu Policie ČR nebo známou linku 158.

 

por. Bc. Ivana Baláková
14. 3. 2012

 

 

vytisknout  e-mailem