Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Železnobrodští policisté a strážníci opět spolu ve službě

JABLONECKO – Policisté a strážníci v Železném Brodě spolu dohlíželi na veřejný pořádek a kontrolovali chaty v zahrádkářských koloniích. 


Včera večer v Železném Brodě spolu opět policisté a strážníci dohlíželi na klid a veřejný pořádek. Zaměřili se především na centrum města, na lokalitu nákupní zóny u prodejen Penny a Lidl a také na vlakové a autobusové nádraží. Během této služby nezaznamenali v ulicích města jakékoliv porušení zákona. Následně se ještě společně policisté a strážníci vydali na kontrolu objektů v zahrádkářských koloniích na katastru Železného Brodu. Provedenými kontrolami nezjistili jakékoliv narušení chat v těchto částech města a ani jiné poškození majetku, který k nim patří.

Na závěr si můžeme dovolit konstatovat, že policisté a strážníci v Železném Brodě prožili v rámci uvedeného dohledu nad veřejným pořádkem a kontrol zahrádkářských kolonií klidný večer. To ovšem neznamená, že jejich společné služby nebudou pokračovat. Právě naopak. Policisté a strážníci na základě nastavené spolupráce budou v takových službách na teritoriu Železného Brodu i nadále v nepravidelných intervalech a s různým zaměřením pokračovat v následujícím období.


5. 4. 2024
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

OOP ŽB + MP ŽB (1)

OOP ŽB + MP ŽB (1) 

Detailní náhled

OOP ŽB + MP ŽB (2)

OOP ŽB + MP ŽB (2) 

Detailní náhled

OOP ŽB + MP ŽB (3)

OOP ŽB + MP ŽB (3) 

Detailní náhled

OOP ŽB + MP ŽB (4)

OOP ŽB + MP ŽB (4) 

Detailní náhled

OOP ŽB + MP ŽB (5)

OOP ŽB + MP ŽB (5) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem