Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Země živitelka

České Budějovice - Policisté jsou na blížící se výstavu v areálu českobudějovického Výstaviště dobře připraveni. 

Na blížící se otevření bran 40. ročníku celonárodní hospodářské a technické výstavy ZEMĚ ŽIVITELKA, jsou velmi dobře připravení všichni českobudějovičtí policisté. Již zítra se zprovozní policejní stanice, která je umístěna hned vlevo za vrátnicí při hlavním vstupu od ulice Husova. Policisté budou k dispozici všem návštěvníkům během celé výstavy, i na telefonu 387 714 503.
 
Nejen na stanici, ale především v terénu, se budou pohybovat hlídky policistů, na které se obraťte v případě problémů. Zároveň spoluobčany upozorňujeme na opatrnost – své osobní doklady, věci a především finanční prostředky si dobře chraňte. Jakékoli výstavy lákají nenechavce, kteří se o Vaše osobní věci zajímají a využijí každé nepozornosti, aby se Vašich věcí zmocnili!
 
Řidičům připomínáme, že dopravní policisté budou řídit provoz na důležitých křižovatkách, od Vodňan – křížení silnice I/20 se ulicí Strakonická (zvaná Diamant), u OD Kaufland, ul. Na Sádkách a především křižovatky Husova – Dlouhá louka a před vjezdem na parkoviště u HS Auto (prodejna vozidel Peugeot). Pro majitele plechových strojů je připraveno dostatečné množství parkovacích ploch, nejen na parkovišti u Peugeotu, na pravostranném břehu u řeky Vltavy (zvaná náplavka), ale i v okolních ulicích kolem Výstaviště, kde bude dopravním značením parkování povoleno. Zároveň upozorňujeme řidiče, že jakékoli neoprávněné parkování bude řešeno podle přestupkového zákona.
 
Všem návštěvníkům přejeme klidný pobyt a řidičům schovívavost vůči ostatním na silnici, kteří přijíždějí z ostatních regionů Jihočeského kraje.
 
nprap. Bc. Milan Bajcura, pisjc@mvcr.cz
27. srpna 2013

vytisknout  e-mailem