Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zemřel v autě

LOUNY - Až pitva napoví, co bylo příčinou smrti... 

Ve středu dopoledne vyjížděli policisté na křižovatku ulic E. Krásnohorské a Svatopluka Čecha v Žatci, kde se měl, v odstaveném vozidle zn. VW Passat, nacházet muž nejevící známky života. Na určené místo přispěchala i záchranná zdravotnická služba, jejíž lékař již nemohl dotyčnému pomoci. Konstatoval smrt bez známek cizího zavinění. Přesnou příčinu smrti 67letého muže objasní až nařízená zdravotní pitva. Událost vyšetřují lounští kriminalisté.

Krádež auta v Lounech 

Ve středu, někdy v časných ranních hodinách, zmizel z lounské ulice Kpt. Nálepky zaparkovaný vůz zn. Ford Galaxy. Policisté po vozidle ihned vyhlásili místní i celostátní pátrání, provedli ohledání místa činu a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Poškozený majitel škodu vyčíslil na 130 tisíc korun. 

Zloděj vykradl paintballovou střelnici

Opakovaně se vloupal do oploceného areálu paintballové střelnice v Lounech dosud nevypátraný zloděj. V minulých dnech vnikl násilným způsobem na pozemek a následně do stavební buňky a odcizil dvě plné plynové bomby, 10 párů paintballových rukavic, vojenské deky, prodlužovací a jiné elektrické kabely. Dále poškodil několik paintballových masek. Celková způsobená škoda přesahuje 16 tisíc korun. Událost šetří lounští policisté jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

Z kůlny zmizel elektromotor   

Do jedné zahradní kůlny v kolonii Spálený mlýn v Žatci vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel. Odcizil elektromotor v hodnotě 2 500 Kč, dále si přisvojil visací zámky a poškodil plot. Celková škoda byla vyčíslena na 2 900 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po zloději pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 19. ledna 2012 

  

 

vytisknout  e-mailem