Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žena láká muže na sexuální služby, čeká je ale šok!

KRÁLOVÉHRADECKO - Nestalo se Vám něco podobného? 

Královéhradečtí policisté prověřují oznámení několika mužů, kteří se stali obětí trestného činu. Poškození byli v průběhu minulého a letošního roku vylákáni neznámou ženoudo jednoho bytu  do ul. Buzulucká v Hradci Králové, kam se dostavili za účelem objednaných sexuálních služeb. Ženu, která nabízela své služby po různými jmény na internetu, nejprve zkontaktovali a poté za ní přišli do bytu. Zde ji předali požadovanou finanční hotovost a žena je poslala do koupelny. Místo slibovaného sexu je však vzápětí fyzicky napadl neznámý pachatel. Ten měl navíc muže buď ohrožovat nožem nebo bojovým psem. V minimálně jednom případě pes poškozeného dokonce pokousal, což si vyžádalo lékařský zákrok.
Policisté v této věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze zvlášť závažného zločinu loupeže s trestní sazbou až na 10 let.
Policisté se v této souvislosti obrací na veřejnost s žádostí o další případné svědky. Nevylučují totiž, že poškozených mužů je daleko více. Je zde také důvodná obava, že pachatelé mohou v trestné činnosti pokračovat.

por. Mgr. Lenka Burýšková
Dne 12. června 2014 v 11:20

vytisknout  e-mailem