Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena nabourala do dvou aut

MOST - Řídila pod vlivem alkoholu; Vandal poškodil auto odpadkovým košem.  

 Dopravní nehodu pod vlivem alkoholu šetřili dopravní policisté v Mostě. Řidička osobního vozidla značky Seat jela s vozidlem od ulice Višňová a na křižovatce při projíždění narazila do zaparkovaných vozidel značky Mazda a Fiat, které stály na protější straně křižovatky. Tato vozidla poškodila. Policie u 49leté ženy z Mostu provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní a ukázala opakovaně hodnotu vyšší jak 1,5 promile alkoholu. Policie ženu zadržela, řidička se následně podrobila lékařskému vyšetření a odběrům. Ke zranění osob nedošlo. Na vozidlech vznikla hmotná škoda ve výši 28 tisíc korun. Policisté řidičce sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Spolujezdkyni transportoval vrtulník s těžkým zraněním

V pátek kolem 14.40 hodiny došlo na místní komunikaci v ulici U lesíka v Mostě k dopravní nehodě. Řidič ve věku 19 let osobního vozidla značky Seat Toledo jel ve směru od silnice I/27 ve směru k ulici Žatecká a před autobusovou zatáčkou při projíždění pravotočivé začátky dostal smyk, který nezvládnul a po levé straně vozovky narazil do stromu pravým bokem vozidla. Při nehodě byla těžce zraněna jeho spolujezdkyně, která byla přepravena leteckou záchrannou službou do nemocnice. Na vozidle vznikla škoda ve výši 85 tisíc korun. Alkohol u řidiče nebyl zjištěn. Míra zavinění je předmětem šetření dopravních policistů.


 

Vandal poničil auto odpadkovým košem

Policie v Mostě pátrá po neznámém pachateli, který v sobotu časně ráno poškodil osobní vůz značky Fiat. Vozidlo stálo zaparkované v ulici Budovatelů. Poberta odpadkovým košem poškodil sklo u dveří a plechy. Odpadkový koš nechal pohozený v bezprostřední blízkosti auta. Poškozený majitel automobilu akt neznámého vandala odhalil v ranní době kolem 04. hodiny a případ poškození ohlásil mostecké policii. Hmotnou škodu motorista odhadl předběžně na částku sedm tisíc korun.

 

Žena odcizila gola sady a šroubovák

Žena ve věku 41 let z Teplicka nakupovala o víkendu v jednom supermaketu. Napadlo ji, že by si mohla přilepšit do rodinného rozpočtu a rozhodla se odcizit nějaké věci, které by se daly následně zpeněžit. V její kabelce skončily dvě gola sady a šroubovák za tři tisíce korun. Když opouštěla prodejnu, zradil ji bezpečnostní rám, který začal houkat. Ženu zadržel pracovník ochranky prodejny. Lup v hodnotě 5 400 korun byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje. Policie cizince sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže.


 

Kola zmizela ze sklepů, balkónu i z garáží

Osm jízdních kol odcizili neznámí pachatelé minulý týden v okrese Most. Z balkónu v prvním patře panelového domu v ulici K. H. Borovského zmizelo dětské kolo v noci na sobotu. Tři kola kdosi odcizil ze dvou garáží v Litvínově, kam se vloupal násilím. Do suterénu domu v mostecké ulici J. Wolkera někdo vnikl násilím a poté odnesl horské jízdní kolo, bubny a výstroj na hokej. Horské kolo lapka ukradl i z kočárkárny domu v ulici 1. máje. Z jiné kočárkárny v Mostě někdo ukradl kolo za sedm tisíc korun. Své kolo postrádá i trafikant, který o něj přišel, zatímco pracoval a kolo měl venku zajištěné zámkem. Poškození krádeže ohlásili policistům. Hmotné škody přesáhly částku 100 tisíc korun.


 

Zloděj odnesl kompletní lyžařskou výstroj

Na lyže i na koloběžku může nyní vyrazit neznámý podnikavec. Minulý týden vnikl za použití násilí do suterénu v obytném domě mostecké části Podžatecká. Lapka odcizil ze sušárny kompletní lyžařské vybavení a dvě koloběžky. Poškozenému majiteli se ztratily nejen lyže, ale i vak na lyže, brýle a helma. Okradený vyčíslil hmotnou škodu na částku devět tisíc korun a případ krádeže ohlásil mosteckým policistům.


 

Z aut mizí navigace i katalyzátory

Neznámý zloděj kradl minulý týden v areálu jedné firmy v průmyslové části Most – Velebudice. Lapka u jednoho vozu poškodil výfukové potrubí a u dvou zaparkovaných automobilů odcizil katalyzátory za 40 tisíc korun. Jiný lapka se v ulici Ukrajinská v Litvínově vloupal do zaparkovaného vozidla tovární značky VW a odcizil z něj autorádio a navigaci. Poškozený motorista vyčíslil škodu na částku 54 tisíc korun. Případ krádeže šetří policisté v Mostě a Litvínově.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 8. října 2013


 


 


 


 

vytisknout  e-mailem