Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žena obviněna z vraždy

Ostrava: Násilná smrt muže: žena obviněna  

                                                                                                                         Ostrava 10. dubna 2012
 
Moravskoslezští kriminalisté prověřují od včerejšího dne všechny okolnosti případu, který se týká násilné smrti muže (ročník 1944) z Ostravy. Jak jsme veřejnost včera informovali (viz včerejší zpráva níže), policisté zadrželi podezřelou ženu. Dnes dopoledne si žena převzala usnesení o zahájení trestního stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy.
Policisté i nadále pokračují v prověřování všech zjištěných a získaných informací. Budou probíhat další úkony trestního řízení a je předpoklad, že proběhne i výslech obviněné. K případu není v této chvíli více co sdělit, protože vyšetřování je nyní v samotném počátku. Stejná situace je i z hlediska nařízené pitvy – kriminalisté se seznamují s jejími předběžnými výsledky. Z výše uvedeného je zřejmé, že poskytnutí bližších informací by mohlo být v této chvíli přinejmenším neobjektivní a spekulativní.
 
por. Mgr. Soňa Štětínská
10. 4. 2012
 
 
 -------------------------------------------------   původní zpráva z 9. dubna 2012   --------------------------------------------
Policisté byli dnes (v pondělí) dopoledne přivoláni do ostravského bytu, kde se měl nacházet mrtvý muž. Na místo přijeli policisté Městského ředitelství policie Ostrava a posléze i krajští policisté, kteří si případ vzhledem ke zjištěným skutečnostem převzali. Podle předběžného vyjádření přivolaného lékaře zemřel muž (ročník 1944) násilnou smrtí, přičemž na jeho těle byla bodná poranění. Kdy muž zemřel a příčinu úmrtí by měla blíže stanovit soudní pitva.
Policisté na místě zadrželi ženu (ročník 1947) podezřelou z vraždy. Kriminalisté jsou na místě, kde zajišťují případné stopy určené k následnému vyhodnocení. Intenzivně zjišťují a prověřují již všechny okolnosti případu.
                                                                      
 
por. Mgr. Soňa Štětínská
9. 4. 2012
 

vytisknout  e-mailem