Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Žena odcizila pánskou ochranu za 18 tisíc

Policisté pátrají po mladé ženě, která odcizila téměř 90 balení prezervativů. 

Od 22. července pátrají prosečtí policisté po neznámé ženě, která odcizila krátce před devatenáctou hodinou z drogerie na Vysočanské ulici 87 balení různých druhů a značek pánské ochrany. Odcizené zboží vzala z volného prodeje, ukryla ho v tašce a prošla bez zaplacení prostory pokladen. Zaměstnanci nahlásili policistům krádež druhý den a předali jim zároveň videozáznam zachycující mladou ženu při krádeži. Způsobená škoda se vyšplhala až k osmnácti tisícům korun.
 
K hledané:
Žena je ve věku mezi 25 až 30 lety, štíhlé postavy, vysoká asi 175 centimetrů. Má opálenou nebo snědou pleť a tmavé dlouhé vlasy. Oblečená byla do tmavých šatů s výstřihem, na kterém měla oblečený šedý svetr. Na krku měla mohutný náhrdelník ze žlutého kovu, na levé ruce bílé hodinky nebo náramek a ve vlasech měla sluneční brýle. Na nohou měla letní páskovou obuv a přes rameno tmavou dámskou tašku sportovního typu.
 
Hledaná žena je podezřelá ze spáchání trestného činu krádeže a v případě dopadení jí hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Jakékoliv informace k její totožnosti, pohybu nebo pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.
 
por. Bc. Jana Rösslerová – 19. 8. 2014
Odkazy do noveho okna

Hledaná žena

Hledaná žena 

Detailní náhled

Hledaná žena

Hledaná žena 

Detailní náhled

Hledaná žena

Hledaná žena 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem