Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena okradena na Benešově mostě

ÚSTÍ NAD LABEM - Mladík ženu okradl cestou domů. 

Osmačtyřicetiletá žena přecházela most v devět hodin večer minulý čtvrtek, když k ní přistoupil mladík se slovy "dej mi peníze". Poškozená sice odpověděla, že nic nemá, ale tím mladíka neodradila. Zlodějíček nelenil, strhl poškozené její kabelku a utekl po nábřeží k zadnímu vchodu hlavního nádraží.
Žena přišla o dámskou růžovou peněženku s doklady, 16 kusů stravenek Gastropas sodexo v nominální hodnotě 40 korun, mobilní telefon značky Nokia a 0,5 kg vepřových jater.
 
Škoda činí 3 tisíce korun.
 
K popisu žena uvedla: muž, tmavší pleti, věk kolem 23 let, vysoký 175 - 185 cm, hubený, na sobě měl černou bundu, přes hlavu měl kapuci.
 
 
Buldozer přišel o naftu
V pátek v noci zloděj odčerpal 350 litrů nafty z buldozeru zaparkovaného na staveništi základů domu v obci Chuderov. Pachatel poškodil navrtáním uzamčené hliníkové víčko palivové nádrže, a tak vznikla škoda nejen na odcizené naftě 13 tisíc korun, ale i 10 tisíc korun na poškození víčka.
 
Odcizení vozu
Nedělní večer nebyl příjemný pro majitele vozu Škoda Octavia combi I šedé metalízy s registrační značkou 6U70366.
V půl osmé večer musel majitel vozu nahlásit krádež tohoto automobilu, ke které došlo během víkendu v ulici 17. listopadu u garážového dvora.
 
Předběžná škoda se pohybuje kolem 100 tisíc korun.
 
Do bytu se dostal přes balkón
V deset večer koncem minulého týdne navštívil zloděj přízemní byt panelového domu v ulici Švestková. Pachatel vykopl balkónové dveře, rozbil jednu spodní vrstvu skleněné výplně dveří, poškodil část zamykacího mechanismu v pravém spodním rohu dveří a  vnikl do uvedeného bytu. Odcizil z kuchyně 2 kusy stříbrných prstýnků v hodnotě 1 600 korun,  z volně odložené peněženky finanční hotovost ve výši 1 500 korun a z obývacího pokoje tablet značky SAMSUNG Galaxy Tab3, bílé barvy, včetně nabíječky černé barvy v celkové hodnotě 9 tisíc korun, Sony Play Station 3, černé barvy, včetně jednoho ovladače, to vše v hodnotě 2 tisíce korun, přičemž při vytržení Play Stationu došlo k poškození zadní desky nízké obývací stěny.
 
Celková škoda v tomto případě činí 17 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 20.1. 2014
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem