Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena okradla muže v autě

DĚČÍN - Policisté ji našli krátce po incidentu.  

 
Touha ho stála zápis do rejstříku
 
DĚČÍN – Majitel motocyklu zn. Jawa 350 ohlásil jeho krádež začátkem letošního července. Muži zákona se pustili do prověřování získaných informací a výsledkem bylo zajištění chybějícího stroje i  odhalení dvaačtyřicetiletého Děčíňáka. Vášnivý motorkář svého činu velmi lituje a jeho přiznání jej dovedlo k přečinu neoprávněného užívaní cizí věci.  Za jeho přešlapem se skrývala  vášeň pro motocykly. Dopravní prostředek v hodnotě patnácti tisíc českých korun  byl opět navrácen do rukou jeho majitele , celostátní pátrání odvoláno a případ byl postoupen ve zkráceném přípravném řízení k rukám státního zástupce.
 
Obchodnice tratila
 
ČESKÁ KAMENICE - Děčínským kriminalistům se společně s jejich  českokamenickými kolegy podařilo objasnit přečin krádeže  hodinek. V místím zlatnictví  došlo v období od března do května letošního roku k odcizení čtyř kusů náramkových hodinek. Po provedené inventuře obchodnice zjistila, že chybí troje pánské a jedny dámské hodinky.  Celková škoda se vyšplhala bezmála k patnácti tisícům českých korun. Jak se v průběhu policejního šetření ukázalo, za vším zřejmě stojí čtyřiatřicetiletý muž z Českolipska, který se v obchodě několikrát objevil. Policisté ho v uplynulých dnech obvinili z přečinu krádeže.
 
Na krku má loupež
 
VARNSDORF - Během několika málo dní se rumburským policistům podařilo vypátrat smělou ženu, jež si na své konto může připsat trestný čin loupeže. Její obětí se stal muž odpočívající v osobním vozidle před varnsdorfským nákupním střediskem v Žitavské ulici. Letos kolem devatenácté hodiny v sobotu osmnáctého července k autu parkujícímu v blízkosti obchodu přišla dvojice mladých žen a nabízela odpočívajícímu cizinci sexuální služby. Muž odmítl. Vzápětí jedna z nich vklouzla skrze otevřené okno do prostoru vozidla a utrhla mu od pasu ledvinku, kterou měl cizinec  při sobě. S sebou si odnášely věci v hodnotě osmnácti a půl tisíce českých korun. V současné chvíli čeká zadržená žena na sdělení obvinění v policejní cele. Za své počínání si může vysloužit až desetiletý trest odnětím svobody.  
 
 
Děčín 21. července 2015 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem