Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Žena pobývala v Jihlavě i přes uložený zákaz

JIHLAVSKO: V obchodě odcizila kosmetické výrobky  

Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a přečinu krádeže třicetileté ženě z Pelhřimovska. Jedná se o recidivistku, která byla v minulosti již opakovaně pravomocně odsouzena zejména za majetkovou trestnou činnost, mimo jiné jí byl letos v květnu uložen trest zákazu pobytu na území města Jihlavy na dobu tří let.
V úterý 8. října policisté podezřelou ženu po druhé hodině odpoledne kontrolovali na ulici Jiráskova v Jihlavě, kde byla na autobusovém nádraží. Když policisté zjistili, že se jedná o osobu, která pobývat v krajském městě nesmí, ženu zadrželi a převezli ji na obvodní oddělení. Dále policisté na základě vyhodnocení kamerových záznamů zjistili, že žena byla prokazatelně v Jihlavě ještě v první polovině září, kdy v prodejně obchodního a zábavního centra na ulici Hradební odcizila kosmetické výrobky v hodnotě téměř 500 korun. Zboží ukryla do rukávu bundy a poté prošla přes pokladnu bez zaplacení. Následně z kamerových záznamů byla krádež zjištěna a případ oznámen na policii.
Na základě shromážděných důkazů policisté ženě následně sdělili podezření ze spáchání dvou trestných činů. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
10. října 2013 

vytisknout  e-mailem