Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Žena poranila partnera dcery

ZLÍNSKO: V rodině to vře už dlouho. 

V pátek odpoledne kriminalisté zlínského územního odboru zahájili vyšetřování incidentu, který se stal v jedné nechvalně známé brumovské rodině. Devětačtyřicetiletá žena pobodala dvaatřicetiletého partnera své dcery. Do rodiny policisté zdaleka nejeli poprvé.
Paní se se svým budoucím zetěm dohadovala o kole. Muž ženě vyčítal, že mu ho poškodila. Neskončilo u verbálních výčitek, mamince své družky přidal i několik políčků a nakonec na oplátku poničil její jízdní kolo. Matka vyhrocenou situaci nevydržela a běžela si do kuchyně pro nůž. Nožem s patnácticentimetrovou čepelí zasadila dvě rány do zad svého nenáviděného budoucího zetě. Přitom mu poranila pravou plíci a způsobila další zranění, která si vyžádají podle předběžných odhadů asi čtyřtýdenní léčbu. Žena byla obviněna z pokusu o těžké ublížení na zdraví a hrozí jí až desetileté vězení.
Policisté do této rodiny jezdí poměrně často řešit vzájemné napadání. V lednu 2009 byl dokonce z pokusu vraždy obviněn i otec partnerky. Na stejného muže, na kterého tentokrát útočila nožem její matka, vzal tehdy sekyru a ve spánku ho udeřil tupou stranou do obličeje.

 

26. března 2012, mjr. Ing. Jana Bartíková

vytisknout  e-mailem