Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena přišla o kabelku

TEPLICE - Zloděj jí tašku vytrhl z ruky a dal se na útěk a další zprávy. 

Žena přišla o kabelku
     O kabelku přišla žena, která se včera vydala na nákup do teplického supermarketu. Neznámý pachatel k ní na parkovišti přistoupil a kabelku, ve které měla doklady, telefon, platební kartu a další věci, jí vytrhl z ruky a dal se na útěk.
     Poškozená vyčíslila škodu na téměř 20 tisíc korun, policisté případ prověřují pro přečiny krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a po pachateli intenzivně pátrají.
 
Vykradená garáž
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vykradl garáž v Teplicích. Po překonání zámku vnikl dovnitř a odcizil 300 metrů kabelu a výčepní zařízení. Celková škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun, v případě dopadení bude zloděj čelit trestnímu stíhání pro přečin krádeže.
 
Z prodejny zmizela klimatizace
     Škodu za více jak 40 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který z objektu v Řetenicích odcizil klimatizační jednotku. Z vnější strany prodejny demontoval klimatizaci včetně přívodních kabelů a trubek, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Hledáme svědky nehody
     Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci. K nehodě došlo 21. prosince 2014 od 10:00 do 19:00 hodin v Oseku, ul. Tyršova. Dosud nezjištěný řidič neustanoveného vozidla poškodil pravou přední část zaparkovaného automobilu zn. Ford a z místa nehody ujel, aniž by splnil povinnosti uložené zákonem. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.
 
 
Teplice, 23. 12. 2014, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem