Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Žena ráno odešla z domu

CHŘÍČ - Zanechala dopis, že odchází, a odešla bez mobilního telefonu. Panuje obava o její život. Vyhlásili jsme celostátní pátrání. 

     Kriminalisté 1. oddělení obecné kriminality územního odboru Plzeň – venkov vyhlásili celostátní pátrání po jednapadesátileté ženě, které dne 24. dubna 2023 v ranních hodinách odešla po hádce z místa bydliště. Doma zanechala dopis, že odchází, a odešla bez mobilního telefonu. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Panuje obava o její život. Pohřešovaná je 170 centimetrů až 175 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, modré oči, šedé vlasy střižené na mikádo. Na sobě by měla mít světle modrou bundu s kapucí, další popis oblečení není znám.
Informace o pohřešované jsou v následujícím odkazu: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=12450424230311. Pokud je odkaz neaktivní, žena byla nalezena. Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

por. Mgr. Dagmar Brožová
24. dubna 2023

vytisknout  e-mailem