Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena terčem zloděje

LOUNY - Krádež kabelky; Pomalování budovy; Řízení v opilosti 

Krádež kabelky

V úterý, kolem deváté hodiny večer, okradl sedmapadesátiletou ženu neznámý pachatel. K události došlo v lounské ulici ČSA, kde poškozená mladíka potkala a ten se s ní pustil do řeči. Najednou jí však z ruky vytrhl kabelku a z místa utekl. Svým počínáním způsobil poškozené ženě škodu za celkem 5 455 Kč.  Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Pomalování budovy

Z trestného činu poškozování cizí věci obvinil komisař Služby kriminální policie a vyšetřování v Lounech dva mladíky ve věku 18 a 20 let z Prahy a Chebu, kteří poničili fasádu a vnitřní zdi jedné restaurace v Postoloprtech. Černým fixem pomalovali zdi různými nápisy. Svým činem způsobili škodu za 12 tisíc korun. Za tento trestný čin ukládá zákon trest odnětí svobody až na jeden rok nebo peněžitý trest. 

Řízení v opilosti

Téměř s třemi promilemi alkoholu řídil motorové vozidlo 31letý muž z Podbořan. V pondělí, krátce před půlnocí, jej policisté kontrolovali na ulici Bratří Čapků v Podbořanech. Řidiči osobního vozidla nejprve neměřili dechovou zkouškou 2, 95 promile a opakovaně, cca po půlhodině, 2, 75 promile alkoholu v dechu. Následující den mu proto ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

vytisknout  e-mailem