Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Žena vyhrožovala skokem z balkonu

VSETÍNSKO: Za jejím počínáním byly psychické problémy a alkohol. 

Rožnov pod Radhoštěm - K nemilému případu vyjížděli  včera ve večerních hodinách policisté v Rožnově pod Radhoštěm.  Skokem z balkonu v pátém patře domu vyhrožovala čtyřiadvacetiletá žena. Naštěstí zůstalo jen u slov a vše dobře dopadlo.

Žena chtěla zřejmě tímto počinem vyřešit své osobní problémy. Navíc byla notně opilá. Na tísňovou linku 158 nám případ oznámil osmadvacetiletý muž, který byl v bytě společně s nešťastnicí. Ten se snažil ženu uklidnit a přivést ji na jiné myšlenky. Jeho úsilí mělo zdárný výsledek. Žena ho vyslyšela a společně s ním přešla zpět do bytu.

Čtyřiadvacetiletá žena už na pohled vypadala, že vypila větší množství alkoholu. Dechová zkouška s hodnotou 2,59 promile to jenom potvrdila. Lékař, který byl na místo přivolán, doporučil převoz ženy do protialkoholní záchytné stanice a stanovil další postup léčby.

Během této nešťastně události nebyl nikdo zraněn a ani nebyla způsobena žádná škoda na majetku. Pití alkoholu kvůli depresím a úzkostem je častější u žen. U mužů se více uplatňuje například vliv nevhodné společnosti. 

7. října 2010, nprap. Ludmila Brousilová

 

vytisknout  e-mailem