Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ženu vydíral za pomoci nože

LOUNY - Obviněn z vydírání; Vykradli auto a výherní automat 

Ženu vydíral za pomoci nože

Ve středu brzy ráno vyjížděli policisté k hale Českých drah v Postoloprtech, kde měl agresivní muž ohrožovat 42letou ženu. Na místě zjistili, že k poškozené přistoupil stejně starý muž již v nádražní hale a svým tělem jí bránil v odchodu z místa. Navíc přitom ženě přiložil nůž k tělu a v tom následně pokračoval i před budovou nádražní haly. Po celou dobu opakoval zmatená slova. Policisté muže zadrželi a obvinili pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání se zbraní. Nyní vyčkává v policejní cele na rozhodnutí soudu o uvalení vazby.

 Vykradli auto a výherní automat

Policisté objasnili vloupání do zaparkovaného vozidla zn. Mercedes Benz Sprinter ze začátku dubna letošního roku. Do auta, zaparkovaného v jedné lounské ulici, se vloupal 34letý tamní muž, ještě ve společnosti dalšího komplice. Odcizil dvě nabíječky k navigaci a k mobilnímu telefonu, dále mobilní telefon,  měnič napětí, videokameru, ale také sedačku padákového kluzáku se záložním padákem a další věci. S nimi zmizely i pilotní průkaz a technický průkaz ke kluzáku. Způsobená škoda přesáhla dvacet tisíc korun. 

Další skutek má na svědomí také uvedený poberta, ale ten spáchal ve spolupráci s 20letou dívkou z Lounska. V polovině června tohoto roku vešli v denní době do jednoho baru v Lounech a po společné domluvě vypáčili dvířka výherního automatu. Z něho pak odcizili mince v celkové hodnotě bezmála 3 000 Kč. Následně z místa utekli.    

Oba již komisař obvinil z trestného činu krádeže a vyšetřuje je na svobodě.

Další zprávy vyjdou až v pondělí 27. července!

 

vytisknout  e-mailem