Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ženu zlákaly peníze

CHOMUTOV - Nalezeny pozůstatky války, Hledáme svědky nehody.... 

Ženu zlákaly peníze
Pracovnice jedné společnosti v Chomutově zpronevěřila peníze. Vybranou zálohu na provedení práce ve výši 40 tisíc korun sice převzala, ale peníze neodevzdala a ponechala si je pro vlastní potřebu. Dohodnuté práce samozřejmě provedeny nebyly. 26leté ženě hrozí obvinění ze zpronevěry.
 
Nalezeny pozůstatky války
V lesním prostoru ve Vejprtech nalezl muž z Karlových Varů munici. Padesát centimetrů pod zemí našel náložky, rozbušky, bleskovici a zápalnici. Pyrotechnik, který se na místo dostavil, uvedl, že jde o pozůstatky z II. světové války a věci si odvezl ke zlikvidování. Nikdo nebyl zraněn, k žádné škodě nedošlo.
 
Hledáme svědky nehody
V sobotu, kolem páté hodiny odpoledne, došlo v Chomutově na silnici 1/13 u odbočky ke stanici technické kontroly k dopravní nehodě, při které byl sražen muž neznámé totožnosti. Při přecházení vozovky srazilo poškozeného vozidlo, jehož řidič z místa ujel. Stejně tak se zachovali i další dva řidiči. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Policisté žádají případné svědky této tragické nehody, aby zavolali na bezplatnou linku 158 a poskytli své svědectví. 
 
Zmizel plot
Oplocení u domů v Edisonově ulici zmizelo. Neznámý zloděj vylomil z betonových základů celkem devět kusů plotových ocelových sloupků a ty odvezl. Škoda byla vyčíslena na 12 tisíc korun. Po pachateli krádeže pátrají chomutovští policisté.
 
Zloděj řádil v kůlně
Do kůlny u rodinného domu v Údlicích vnikl zloděj. Majitel při výpovědi uvedl, že zmizely čtyři kompletní pneumatiky a kovové zahradní kolečko. Na tom pachatel zřejmě svůj lup odvezl. Celkovou škodu stanovil na 30 tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté z okresního města.
 
Před trestem neuniknou
Z prodejního stánku v Českých Hamrech kdosi na konci dubna odcizil měděnou krytinu. Plechy sice policisté nalezli, zloději však zmizeli. Nyní bylo zjištěno, že uvedenou krádež má na svědomí dvojice 18letých pachatelů. Oba dva si obvinění převzali, vyšetřování nadále pokračuje.
 
Kradli v elektrárně
Škodu za téměř 32 tisíc korun způsobila pětice pachatelů Elektrárně Prunéřov. Muži ve věku 24, 29, 31 a 37 let vnikli do areálu a z odkladiště pásových dopravníků odcizili volně uložené železné oblouky krytu pásového dopravníku a železné spojky, které slouží k uchycení oblouků. Krádež šetří policisté z Kadaně.
 
5. prosince 2011 
nprap. Marie Pivková

vytisknout  e-mailem