Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Ženy přišly o kabelku a peněženky

JIHLAVSKO: Byly okradeny v zábavních podnicích a v nemocnici 

Policisté prověřují krádež kabelky, ke které došlo ve středu 25. dubna. Kolem půl třetí v noci si v klubu na ulici Jiráskova v Jihlavě nechala mladá žena svoji kabelku volně odloženou. Situace využil pachatel a kabelku odcizil. Žena v ní měla uloženou peněženku s osobními doklady, platebními kartami a penězi. Dále se v kabelce nacházel mobilní telefon, svazek klíčů a další věci. Krádeží způsobil pachatel škodu přes čtyři tisíce korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
V zábavním podniku byla okradena také mladá žena ve čtvrtek 26. dubna. V noci mezi druhou a třetí hodinou měla svoji kabelku volně odloženou v klubu na ulici Jiráskova v Jihlavě. Neznámý pachatel využil této situace a z kabelky odcizil mobilní telefon a peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Mladé ženě vznikla škoda přes devět tisíc korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádež.
 
Ve středu 25. dubna došlo ke krádeži peněženky v nemocnici na ulici Vrchlického v Jihlavě. V době mezi desátou a jedenáctou hodinou dopoledne vnikl neznámý pachatel do pokoje jednoho z oddělení. Z neuzamknuté zásuvky nočního stolku odcizil peněženku patřící pacientce, která byla v tu dobu na lékařském vyšetření v jiném patře. Žena měla v peněžence uloženou finanční hotovost, osobní doklady a platební kartu. Pachatel způsobil škodu 300 korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
27. dubna 2012

vytisknout  e-mailem