Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Ženy za pultem! Mějte se na pozoru!!!

Na Novojičínsku byly zaznamanány v posledním týdnu tři případy, kdy pachatel využil nepozornosti provdavaček a z pokladen jim odcizil finanční hotovost. 

Novojičínští policisté v posledních dnech zaznamenali několik případů, kdy neznámí pachatelé využili nepozornosti prodavaču a v nestřeženém okamžeiku jim odcizili z pokladen tržby!!

První dva případy byly zaznamenány na Bílovecku a Frenštátsku!

Dne 11. července 2008 byly policejním orgánem OOP Frenštát pod Radhoštěm zahájeny úkony trestního řízení k objasnění a prověření skutečností důvodně nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin krádeže. Toho se dopustil neznámý pachatel tím, že z prodejny ve Veřovicích odcizil z nezajištěné zásuvky pokladny finanční hotovost v celkové výši 10.000,- Kč.

Další případ šteří bílovečtí policisté. Neznámý pachatel v prodejně Elektro- sklo v Klimkovicích na Náměstí také využil nepozornosti prodavačky a z pokladny odcizil finanční  hotovost ve výši 12.000,-Kč.

K další krádeží peněz došlo v prodejně Hruška ve Studénce. Neznámý pachatel tím dne 14. července 2008  během desíti minut odcizil v prodejně potravin Hruška zmáčknutím manuálního tlačíta pokladnu a odtud odcizil finanční hotovost ve výši 9.000,- Kč.

Policisté důrazně varují majitele obchodů a jejich zaměstnance, aby v době letního provozu, dbali nejen na zboží, ale také zabezpečení pokladen!

vytisknout  e-mailem