Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zítra startuje Valašská rally 2011

VSETÍNSKO: Vyzýváme motoristickou veřejnost k maximální ukázněnosti a ohleduplnosti. 

V pátek a v sobotu se uskuteční jubilejní třicátý ročník Valašské rally 2011. Start i cíl závodu bude na náměstí ve Valašském Meziříčí. Vyzýváme jak účastníky, tak návštěvníky závodu o maximální ohleduplnost a ukázněnost na cestách v době konání rally.
 
Centrem soutěže bude tradičně město Valašské Meziříčí. Pro start a cíl závodu organizátoři využijí prostoru valašskomeziříčského náměstí. Většina tratí rychlostních zkoušek je plánována mimo území našeho okresu, a to na Novojičínsku a Přerovsku. V okrese Vsetín se pojedou pouze dvě sobotní rychlostní zkoušky, a to ve Vesníku a Velké Lhotě.
 
Policie v době konání závodu posílí hlídky pořádkových i dopravních policistů. Kolegové z dopravního inspektorátu se zaměří především na dodržování pravidel silničního provozu ze strany řidičů, kdy budou mimo jiné kontrolovat, zda motoristická veřejnost, ale i závodníci při přesunu na rychlostní zkoušky, neporušují předepsané rychlosti. Zvýšený pohyb vozidel na silnicích Valašskomeziříčska očekáváme jak v průběhu samotné rally, tak už před jejím začátkem. Žádáme proto fanoušky a příznivce soutěže, aby byli v silničním provozu co nejvíce ohleduplní a ukáznění a respektovali pokyny pořadatelů. Dále považujeme za důležité upozornit, aby řidiči parkovali své vozidla na přehledných místech a nenechávali v autech žádné cenné věci. V minulých letech jsme zaznamenali během soutěže několik vloupání do vozidel.

 

24. března 2011, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem