Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Život muže byl v ohrožení

CHOMUTOV - Policisté muži zřejmě zachránili život, Skončila na pohotovosti..... 

Život muže byl v ohrožení

Heslo „Pomáhat a chránit“ do posledního písmene naplnila včera ráno trojice chomutovských policistů. Při cestě do služby z Kadaně do Chomutova si na silnici 1/13 poblíž obce Černovice všimli havarovaného osobního vozidla. Škoda Felicia se nacházela mimo vozovku a vycházel z ní kouř. Policisté ani na chvilku nezaváhali, zastavili a vyběhli k vozidlu. Zároveň již byly vidět i plameny z motoru. Na místě následně policisté zjistili, že ve vozidle se nachází muž zaklíněný pod promáčklou střechou. Zatímco jeden z policistů volal příslušné složky IZS, další dva zastavili projíždějící nákladní vozidlo a tento řidič jim poskytl hasicí přístroj, kterým oheň zlikvidovali. Zraněného se snažili vyprostit, což se jim však nepodařilo. Muže proto  udržovali při vědomí a komunikovali s ním až do příjezdu lékaře a hasičů. 24letý řidiče utrpěl těžká zranění se kterými byl letecky transportován do nemocnice v Ústí nad Labem.

Skončila na pohotovosti

Policisté ve Vejprtech prověřují jednání 28leté místní obyvatelky. Minulou sobotu napadla v nočních hodinách další ženu a to na ulici Boženy Němcové ve městě. Když skončila na zemi, několikrát ji ještě kopla. Zraněná žena musela být ošetřena lékařem, naštěstí se incident obešel bez pracovní neschopnosti. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin výtržnictví.

Poškodil dveře

Na oddělení policie v Jirkově se obrátil místní obyvatel a oznámil poškození dveří do bytu v ulici Osvobození. Škoda byla vyčíslena na 300 korun. Policisté zjistili, že uvedené jednání má na svědomí 32letý muž z města. Své jednání bude vysvětlovat příslušné komisi Městského úřadu Jirkov, kam bude přestupek proti majetku zaslán k projednání.

24. července  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem