Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zjištěn pachatel

Zaměřil se na Horažďovicko 

     Ve zkráceném přípravném řízení šetří policisté na Horažďovicku případ, kdy 25 letý muž z obce u Horažďovic vnikl na oplocený pozemek a přespal v obytném přívěsu. Muž převzal sdělení podezření z přečinu porušování domovní svobody.
Dále převzal další sdělení podezření z přečinu výtržnictví. V noci z 22. na 23. března letošního roku v Horažďovicích na dvou místech veřejnosti přístupných fyzicky napadl 20 letého muže. Poprvé 22. března ve 21.45 hodin před restaurací tohoto povalil na zem a počal jej škrtit a podruhé 23. března ve 2.00 hodiny v baru chytil muže za mikinu pod krkem a vytáhl jej před bar, kde ho násilím natlačil na skleněnou výlohu baru přičemž došlo k poškození trubice osvětlení. Ve svém násilném jednání pokračoval a povalil muže na zem a snažil se ho fyzicky napadat, kdy poškodil oděv muže. Škoda činí 4 550 Kč.
     Sdělení podezření převzal i z přečinu krádeže. V měsíci březnu vnikl v obci u Horažďovic u rekreační chalupy do hospodářského objektu a odcizil 120 měděných trubek. Poškozeným vznikla škoda 15 000 Kč.
 

nprap. Ladmanová Dana

1.4.2011

vytisknout  e-mailem