Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zjištěni dva pachatelé

Kradli v Horažďovicích 

     Šetřením policie byli zjištěni dva pachatelé 22 letý z Písku a 31 letý z Horažďovic. Od komisaře převzali usnesení o zahájení trestního stíhání z přečinu krádež, porušování domovní svobody a a poškození cizí věci.
     Mladší muž v noci z 25. na 26. dubna vnikl po rozbití skleněné výplně okna do školní jídelny na ulici Blatenské a odcizil 30 kg uzeného masa, 7,6 kg šunkového salámu a další potraviny, odnesl i radiomagnetofon. Základní škole vznikla škoda 7 019 Kč.
Následující noc vnikl na ulici Strakonické do areálu společnosti a ze dvou nákladních vozidel odčerpal 400 litrů motorové nafty a škoda činí 14 700 Kč.
V nočních hodinách 6. května v areálu výkupny kovů z nákladního vozidla odčerpal 70 litrů motorové nafty v hodnotě 2 500 Kč.
V pondělí 28. května v baru v Horažďovicích v 1.55 hodin ze stolu odcizil peněženku s finanční hotovostí a způsobil škodu 9 117 Kč.
        Místní 31 letý muž v polovině měsíce února letošního roku vnikl do areálu výkupny kovů a odcizil měděný a mosazný odpad v přepravkách i v pytlích o hmotnosti 142 kg a způsobil škodu 11 335 Kč a poškodil zařízení v hodnotě 500 Kč.
Prvního dubna v obchodě odcizil jednu láhev vodky v hodnotě 80 Kč a koncem měsíce března vnikl v obci Žichovice na oplocený pozemek u domu a odcizil plechový sud s kovovým odpadem o celkové hmotnosti 60 kg a majiteli vznikla škoda 270 Kč.
      Muži společně v noci z 28. na 29. března vnikli do objektu společnosti na ulici Blatenské a odcizili dva LCD monitory, mobilní telefon, navigaci do vozidla a další věci v hodnotě 12 800 Kč a na zařízení vznikla škoda 4 100 Kč.
                                      

nprap. Ladmanová Dana

6.6.2012

vytisknout  e-mailem