Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Zloděj - cyklista

Tábor - Policisté hledají svědky následující události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští policisté se obrací na média a potažmo širokou veřejnost o pomoc při šetření případu okradení ženy (69). Došlo k němu v době kolem čtvrté hodiny odpolední neděle dne 23. října 2011 v ulici Moskevská na táborském sídlišti Nad Lužnicí, konkrétně v prostoru za prodejnou SIKO. K uvedené ženě, která šla po chodníku ve směru od křižovatky s ulicí Varšavská, se zezadu přiblížil na jízdním kole jedoucí muž a poškozené strhl kabelku z jejího levého ramene. Z místa pak rychle ujel směrem k přilehlým garážím. K popisu útočníka žena uvedla pouze to, že měl na hlavě cyklistickou přilbu. Odcizením černé koženkové kabelky, včetně cenností v ní uložených, způsobil ženě nejen škodu ve výši 13 000 korun, ale i poranění v oblasti krku a levého ramene.
Poškozená žena událost policii nahlásila až následně po návratu do svého bydliště v Praze. Odtud byl případ nyní postoupen k vyřešení táborským policistům.
Žádáme tímto každého, kdo se uvedené neděle dne 23. října 2011 nacházel v době okolo čtvrté hodiny odpolední v blízkosti prodejny SIKO v Moskevské ulici na sídlišti Nad Lužnicí v Táboře a mohl tak být svědkem uvedené události, případně mohl v okolí uvedeného místa zahlédnout blíže neurčeného cyklistu, který vezl černou koženkovou dámskou kabelku, aby své informace předal policistům táborského obvodního oddělení na lince 974 238 700, případně na lince číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
6. listopadu 2011   

vytisknout  e-mailem