Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj demontoval dveře i zárubně

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj bral vše kovové. 

Policejní komisař sdělil obvinění 31letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný v obci Petroviče vnikl na soukromý pozemek, kde se následně vloupal do garáže a kotelny. Z garáže odcizil oplechovaná vrata s kovovým rámem a kotelny kovový rám dveří a litinový radiátor. Tímto jednáním způsobil škodu kolem 17 tisíc korun. V minulosti byl pro obdobnou majetkovou trestnou činnost již odsouzen.

Krádež kabelu
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu víkendu v areálu SŽDC vnikl do dřevěné bedny a odcizil 30 metrů CYKY kabelu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Zloděj se vloupával do vozidel
Krásnobřezneským policistům se podařilo dopadnout pachatele, který má na svědomí vloupání do tří zaparkovaných vozidel. Ve zkráceném přípravném řízení 44letému muži bylo sděleno podezření z trestného činu Krádeže a Poškozování cizí věci. Podezřelý z vozidel odcizil autorádia a způsobil škodu kolem 11 tisíc korun. V minulosti byl pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen.

Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel v průběhu nedělní noci u fotbalového hřiště v Chuderově ze zde zaparkovaných nákladních vozidel Iveco a Tatra odcizil kolem 500 litrů motorové nafty. Tímto jednáním způsobil poškozeným společnostem škodu kolem 21 tisíc korun.

Ústí nad Labem 5.8.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

 

vytisknout  e-mailem