Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj dopaden ve sběrně

ÚSTÍ NAD LABEM - zloděj se snažil zpeněžit svůj " lup" ve sběrně 

Policejní komisař sdělil obvinění 34letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný v polovině měsíce dubna vnikl do oploceného areálu firmy, kde následně ze skladu oplechované budovy odcizil regulační tyče míchadel. Tyto tyče se ihned ve sběrných surovinách snažil zpeněžit. Ovšem k jeho překvapení byl na místě zadržen policejní hlídkou z oddělení železniční policie. Svým jednáním způsobil škodu kolem 101 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se na Klíši v ulici Mezidomí vloupal do zaparkovaného vozidla VW Caravella, ze kterého následně odcizil navigaci, tašku s písemnostmi, šprky, hodiny, finanční hotovost, stavební deníky a projektovou dokumentaci. Způsobená škoda se pohybuje kolem 23 tisíc korun.

Vloupání do výrobní haly
Dosud neznámý pachatelé se v průběhu tří týdnu vloupal i do haly bývalé truhlárny v Trmicích, ze které následně odcizil kompletní elektroinstalaci. Předběžně vyčíslená škoda se pohybuje kolem 80 tisíc korun.

Vloupání do rozestavěného rodinného domu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu 14 dnů v obci Habrovice vloupal do stodoly rozestavěného rodinného domu, ze které následně odcizil větší množství elektrického nářadí (motorová pila, vrtací kladivo, úhlové brusky, přímočará pila, vrtačky atd.). Majiteli způsobil škodu kolem 37 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 14.6.2011

vytisknout  e-mailem