Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj fandí rybolovu

CHOMUTOV - Kolo se v létě hodí, Okradli setřičky ... 

Zloděj fandí rybolovu
O své „nádobíčko“ přišel rybář z okresního města. Když se v noci vrátil domů, ponechal věci   v autě, které zůstalo zaparkované poblíž domu, kde bydlí. Ráno na něj čekalo nemilé překvapení. U auta našel rozbité okno a věci byly pryč. Kromě rybářského batohu zmizely čtyři pruty s navijáky, háčky, olůvka, splávky a rybářský lístek. Škodu v tomto případě vyčíslil na šest tisíc korun.
 
Kolo se v létě hodí
O dvě jízdní kola přišla rodina bydlící v centru Chomutova. Neznámý zloděj překonal vstupní dveře do domu a odstavená horská kola na chodbě odcizil. Majitelka vyčíslila škodu na dvacet tisíc korun. Po pachateli této krádeže párají policisté.
 
Okradli sestřičky
Zdravotní sestry z jednoho oddělení nemocnice na Chomutovsku kdosi okradl. Zloděj využil otevřeného okna v přízemí budovy, vnikl do kanceláře a sebral ze dvou, volně odložených kabelek peníze, osobní doklady a stravenky. Po pachateli, který způsobil škodu ve výši dva tisíce korun bylo zahájeno pátrání.
 
Do restaurace se zloděj nedostal
S nepořízenou odešel zloděj, který se pokusil na chomutovském sídlišti vloupat do restauračního zařízení. Vykopl sice vstupní dveře do objektu,ale dál se nedostal. Všechny věci zůstaly na svém místě, nic nezmizelo, ale i tak bude muset majitel zaplatit škodu na zařízení ve výši téměř 42 tisíc korun.
 
Zloděj se chystá na zimu
Chomutovští  policisté pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který se vloupal do jedné z garáží v ulici V Álejích. Ani dva zámky objekt neochránily, kdosi vnikl dovnitř a majitel uvedl, že zmizely dvě horská  jízdní kola. Do zimy je ještě daleko, ale zloděj přibral i snowboard s vázáním a botami a čtyři kusy zimních pneumatik.  Celková škoda se tak vyšplhala na 37 tisíc korun.
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem