Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj je zřejmě vášnivý kuřák

KLADNO - Z čerpací stanice zmizely tabákové výroby. 

 
Dnes nad ránem byla vykradena čerpací stanice v obci Třebíz. Neznámý pachatel rozbil kamenem skleněnou výplň u výlohy a vnikl do prodejny, ze které odcizil cigaretové výrobky v hodnotě cca 10.000,- Kč. Poničením výlohy byla způsobena také škoda deset tisíc korun.
 
Okradená seniorka
Včera v ranních hodinách byla okradena devětasedmdesátiletá seniorka ve své rodinném domě v obci Tuchlovice - Srby. Krátce po deváté hodině dopolední vstoupily neuzamčenou brankou a poté neuzamčenými vchodovými dveřmi až do kuchyně poškozené dvě osoby tmavé pleti. Jednalo se u muže a ženu neurčeného věku. Ti důchodkyni vylákali na zadní část pozemku nemovitosti s nabídkou odkoupení železného šrotu. Mezitím do domu vnikli kumpáni zlodějů, kteří prohledali všechny místnosti a z ložnic odcizili celkem přes osm tisíc korun.
 
Po pachatelích intenzivně pátráme a opět upozorňujeme, nejen důvěřivé seniory, aby byli obezřetní a nikoho do svých příbytků nevpouštěli. Důsledně zamykali svá obydlí a to nejen v době, kdy je opouští. V minulosti jsme několikrát zaznamenali krádeže v rodinných domech, kdy majitelé byli na zahradě, či v patře domu a zloději mezitím v přízemí, nikým nerušeni, kradli.
 
Podvodný internetový obchod
Včera přijali kladenští policisté trestní oznámení od šestatřicetileté ženy ze Stochovska. Ta si 27. srpna letošního roku objednala v internetovém obchodě myčku. Ještě tentýž den zaslala na účet firmy částku 7.485,- Kč. Následující den obdržela od prodejce potvrzující e-mail, že částka byla uhrazena a že zboží bude odesláno. Do dnešního dne však spotřebič nebyl doručen. Firma s ní nekomunikuje a telefonní číslo uvedené na objednávce je nedostupné. Případ je šetřen pro podezření z trestného činu podvodu.
 
nprap. Michaela Nováková
6.9.2013

vytisknout  e-mailem